IniciNoticiesEntitatsL’Esplai El Garbell critica les limitacions i la suspensió del seu esdeveniment...

L’Esplai El Garbell critica les limitacions i la suspensió del seu esdeveniment d’aniversari

Segons l’entitat, l’Ajuntament va prendre aquesta decisió davant la preocupació sobre la capacitat d’El Garbell per controlar la multitud

L’Esplai El Garbell denuncia a través d’un comunicat l’afectació per les limitacions imposades per l’Ajuntament de Tordera durant els concerts de dissabte a la nit en la festa d’aniversari, i que va obligar a suspendre l’activitat.

A través d’un comunicat asseguren que malgrat haver contractat un servei de seguretat privat amb només 11 dies d’antelació, tal com s’havia requerit, l’organització va ser obligada, el mateix dissabte, a prendre més mesures addicionals per controlar l’accés al recinte.

El primer concert va transcórrer sense incidents, però des de l’Ajuntament van expressar preocupació sobre la capacitat de l’Esplai El Garbell per controlar la multitud. Tot i no estar d’acord amb aquesta percepció, l’organització va accedir a supervisar l’accés i només permetre l’entrada de persones al recinte a mesura que en sortien d’altres, malgrat, segons l’organització, tenir un aforament inferior al màxim permès.

A causa d’aquest canvi en el control d’accés, es va generar una concentració de persones a l’exterior del parc, ja que un grup de persones esperava per accedir al recinte. Algunes persones van intentar entrar al recinte per altres vies que no fossin  l’accés principal. L’Esplai el Garbell explica que tot i que no es van produir incidents, l’Ajuntament de Tordera va prendre la decisió de suspendre l’acte abans de l’horari autoritzat, fent sortir totes les persones que s’havien apropat a l’esdeveniment.

L’Esplai El Garbell ha mostrat la seva indignació davant aquesta situació i ha afirmat que complia amb tots els requisits i normatives establertes. Han destacat les pèrdues econòmiques sofertes a causa de la suspensió i l’impacte negatiu en la seva imatge com a entitat. A més, tenint en compte aquests fets, tenen previst presentar una queixa al síndic de greuges per aclarir la situació.

L’organització també ha fet una crida a altres associacions del municipi per unir-se a aquest manifest, amb l’objectiu de lluitar pels drets de les entitats sense ànim de lucre i exigir un millor suport logístic i econòmic. Així mateix, demanen que es reconegui el seu paper com a agents que dinamitzen el municipi de Tordera i generen espais lúdics, educatius i culturals

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES