IniciNoticiesEntitatsL'Esplai el Garbell celebra el 15è aniversari aquest dissabte 8 juliol

L’Esplai el Garbell celebra el 15è aniversari aquest dissabte 8 juliol

Hi destaca un correxuxes, concert amb Ambauka, sopar i actuació de FreeKiss i DJ Sendo

L’Esplai el Garbell de Tordera anuncia la celebració del seu 15è aniversari amb un acte festiu que tindrà lloc el dissabte 8 de juliol de 2023. Aquest esdeveniment està obert a la participació de tots els infants i famílies de Tordera i rodalies.

L’aniversari s’inicia amb un correxuxes que recorre el centre del poble, proporcionant una experiència única als participants. Es tracta d’una cercavila amb un recorregut fix on hi ha diverses parades d’avituallament (dolços, fruita, begudes, etc.). Aquesta activitat començarà a la plaça de la concòrdia a les 17h i està destinada a tots els infants, joves i adults que desitgin prendre part en ella, amb una inscripció prèvia de 7€ per participant amb un obsequi de regal.

El recorregut del correxuxes finalitza al Parc Prudenci Bertrana, on tindrà lloc un concert de tarda a càrrec del grup musical Ambauka. Aquest concert és gratuït i obert a totes les famílies i persones que vulguin assistir-hi. Aleix Ciurana és responsable de l’esplai el Garbell.

Correxuxes

“serà una cercavila pel poble amb diverses parades”

Després del concert, es realitza una botifarrada popular al Parc Prudenci Bertrana amb opció vegetariana.

Per tancar la nit, el grup musical FreeKiss i DJ Sendo ofereixen una nit de concerts espectacular. Les actuacions són gratuïtes i estan obertes a tothom.

L’Esplai el Garbell de Tordera convida a tot el veïnat, família i amistats a unir-se a la celebració del seu 15è aniversari. Aquest esdeveniment és una oportunitat única per gaudir d’activitats recreatives, música en directe i compartir moments especials amb l’Esplai el Garbell. Per a més informació sobre les inscripcions i els detalls de l’esdeveniment, si us plau, poseu-vos en contacte amb l’Esplai el Garbell de Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.