IniciNoticiesEntitatsDivendres i dissabte l’Espai de la Gent Gran celebra l’aniversari

Divendres i dissabte l’Espai de la Gent Gran celebra l’aniversari

El dinar de germanor ja compta amb més de 200 inscrits

L’Esplai de la Gent Gran arriba enguany als 46 anys d’història. Divendres 7 i dissabte 8 de juliol l’entitat torderenca celebra l’aniversari de creació amb una gran festa oberta a tothom.

Les activitats començaran divendres amb un dinar d’aniversari al Restaurant Ca la Maria. Un menú amb primer, segon i postres que compta amb ball a càrrec del Dúo Gozalo.

De cares al segon dia de celebració, dissabte 8 de juliol, jornada d’actes. A partir de les 18:00h de la tarda, missa al local d’actes de l’Esplai oficiada pel Mossèn Salvador Juanola en record als socis difunts. A més, audició de sardanes a càrrec de la Cobla Ciutat de Granollers i refrigeri acompanyat de Coca i Cava. L’Audició presenta les següents sardanes: Un raig de sol de Aurora Vizentini; Camí de Sant Ponç de Jordi Molina; Col·legues de Jesús Ventura; Gentil Hortenca de Joan Selma; Anna Maria de Dolors Viladrich; Mare Meva de Maria Mercè Navarro; Imparables d’Alfred Abad; L’Avi Sastre de Pere Mercader i Joia de viure de Joan Lázaro.

El president de l’Esplai, Jordi Catalan, explica la motivació que tenen per aquests actes.

Aniversari Esplai

“l’assistència de la gent és el que dona sentit a la nostre feina”

Hi haurà servei de bar durant tota la tarda. Les sardanes se celebraran a l’exterior. El diumenge hi haurà l’habitual ball dels diumenges.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.