IniciNoticiesEsportsEl CEM Tordera estrena una nova sala de fitness

El CEM Tordera estrena una nova sala de fitness

Un espai que feia 16 anys que no es renovava. Ara es podrà trobar una sala de fitness més gran i de més qualitat, amb una distribució diferent, amb noves màquines i amb una millor il·luminació

El Centre Esportiu Municipal (CEM Tordera) està d’estrena. Fa uns dies es va obrir als usuaris i usuàries la nova sala de fitness amb un equipament renovat i amb canvis. L’empresa Matrix va guanyar el concurs per canviar l’espai. Un espai que feia 16 anys que no es renovava. Ara es podrà trobar una sala de fitness més gran i de més qualitat, amb una distribució diferent, amb noves màquines i amb una millor il·luminació. A més, d’oferir activitats. Segons Marc Plans, director del CEM Tordera, era una demanda des de fa anys, ja que l’espai s’havia quedat antic.

Marc Plans 1

La sala està dividida en 3 parts: cardiovascular, treball guiat i treball funcional i de força. Abans hi havia 16 màquines de plaques, ara hi haurà 13 i 8 de noves. L’objectiu principal és reforçar el treball muscular i oferir a la gent jove que va a entrenar un exercici més funcional i atractiu. Lluis Guitart, coordinador del CEEM Tordera, detalla aquestes novetats que han introduït a la sala.

Lluís Guitart

“la gran novetat són les màquines de palanca”

Tot i aquesta estrena recent, la nova sala de fitness encara no està finalitzada. En parla Marc Plans.

Marc Plans 2

Un dels objectius del CEM Tordera és que la gent trobi tot el que busca i sobretot atraure a les famílies del poble i dels voltants amb noves activitats. Ho compartia el seu director.

Marc Plans 3

“hem incrementat pràcticament un 200% el nombre de famílies”

Les inscripcions sempre estan obertes, ara mateix la matrícula és gratuïta. Per consultar totes les promocions i quotes es poden consultar en el mateix centre, per telèfon i a través de les xarxes socials.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.