IniciNoticiesEsportsLa Penya del Bistec aconsegueix la segona Copa Generalitat de bitlles catalanes...

La Penya del Bistec aconsegueix la segona Copa Generalitat de bitlles catalanes en la història del club

Els torderencs es van imposar en la final al C.B.C. Alls Secs Piquen, per un ajustat 374 a 364

La Zona Esportiva Les Comes d’Igualada (Anoia) va ser l’escenari aquest passat cap de setmana de la fase final de la 19a Copa Generalitat de Bitlles Catalanes. L’equip sènior del Club de Bitlles La Penya del Bistec de Tordera va participar-hi amb 5 components a la Final a Vuit. Durant el matí van anar superant les diferents eliminatòries fins a plantar-se a la final contra els “Alls secs piquen de Mont-Ras”. L’equip format per Biel Poch, Jaime López, Xavier Comas, Llorenç Serra i Quim Caballé va haver de lluitar molt el títol.  Finalment el trofeu no es va escapar i els torderencs van emportar-se l’enfrontament al superar en la final al C.B.C. Alls Secs Piquen, per un ajustat 374 a 364. Biel Poch, membre de la Penya del Bistec destaca que enguany la competició ha estat molt igualada, sobretot el duel de quarts de final contra el Siuranenc d’Horta, ja que tots dos equips van empatar a 376 punts, però amb avantatge d’una bitlla pels de la Penya.

Biel Poch copa generalitat

“el primer enfrontament contra el Club Siuranenc d’Horta el consideràvem el més fort de tota la final i així ho van demostrar, la partida va acabar en empat”

És la segona vegada dins del palmarès del club torderenc que aconsegueixen una Copa Generalitat. La primera es va aconseguir a Vall-llobrega (Baix Empordà), l’any 2017, també superant a la final als Alls Secs Piquen.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES