IniciNoticiesMedi ambientDissabte tindrem Nit de ratapinyades a Tordera

Dissabte tindrem Nit de ratapinyades a Tordera

L’activitat organitzada per l’Escola de Natura del Corredor amb la col·laboració del museu de les ciències naturals de Granollers i l’àrea de medi ambient de Tordera

Dissabte tindrà lloc a Tordera la Nit de ratapinyades. De la mà de l’Escola de Natura del Corredors i el Museu de les ciències naturals de Granollers, coneixerem la funcionalitat dels ratpenats a l’hora de lluitar contra espècies com el mosquit tigre, per exemple. La Sortida vinculada a la Nit Europea dels Ratpenats, inclou a les 19:00h contes i tallers per a tota la família, a les 20:00h una xerrada i a les 21:30h una passejada nocturna amb l’objectiu de localitzar ratpenats.

Les primeres activitats es faran a la biblioteca de Tordera  i la passejada serà per l’entorn de Fibracolor per veure les caixes niu dels ratpenats.

Cal recordar, que l’àrea de Medi Ambient ha instal·lat en els darrers anys a Tordera caixes nius per al control i reproducció dels ratpenats. En una nova mesura de control biològic de plagues i insectes, tal com s’ha fet en la lluita contra la processionària del pi, amb la col·laboració de l’institut Lluís Companys i el museu de les Ciències Naturals de Granollers, els alumnes i els tècnics tenen instal·lat diverses caixes nius a la zona dels parcs de Fibracolor. El professor de l’Institut, Joan Carles Barrera explica com són aquestes caixes niu de ratpenats.

Niu ratpenat

“no és un niu és un habitatge”

El preu de l’activitat serà de 3 euros adults i 2 euros per nens de 6 a 12 anys. És indispensable fer inscripció prèvia a l’Escola de Natura del Corredor al telèfon 93.795.54.04. Cal dur calçat còmode per caminar i cantimplora amb aigua.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES