IniciNoticiesEntitatsRàdio Tordera estrena programació d’estiu amb una aposta pels podcast

Ràdio Tordera estrena programació d’estiu amb una aposta pels podcast

Cal destacar la introducció de noves persones que s’han format durant l’hivern, en el curset de ràdio, que tindran l’oportunitat de fer el seu programa.

Aquesta setmana ha començat la nova d’estiu de Ràdio Tordera. Com cada any, l’emissora radiofònica s’apropa a tu amb noves propostes refrescants i innovadores.

Com a eixos bàsics de la programació, cal destacar la introducció de noves persones que s’han format durant l’hivern, en el curset de ràdio, que tindran l’oportunitat de fer el seu programa. També destaca l’experimentació de nous formats, com els podcast.

En aquest sentit, el director de Ràdio Tordera, Albert Sabater anuncia un nou concurs de Podcast sobre Tordera obert a tota la ciutadania i el fet de dedicar un estudi de Ràdio Tordera a la producció de Podcast.

Programació estiu Albert

“innovem amb nous formats de podcast”

Com és habitual, durant la festa major de Tordera també es realitzaran les retransmissions dels actes més destacats en format audiovisual.

Ràdio Tordera seguirà apostant també per les noves tecnologies: d’una banda amb la identitat al Facebook, Twitter i Instagram on s’hi plasmen a diari les notícies i les diferents informacions relacionades amb l’emissora; i de l’altra, amb les emissions d’Internet via Youtube i la ràdio a la carta.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES