IniciNoticiesEsportsAdam Fontes presentat com a nou tècnic del CFTordera

Adam Fontes presentat com a nou tècnic del CFTordera

L’empordanès ha acceptat l’oferta del conjunt torderenc i comença una etapa a Tordera, procedent de l’UA Horta i després d’haver estat director esportiu del Figueres i entrenador del Banyoles

Els projectes esportius de la temporada 2023-24 ja han començat a construir-se a bona part dels conjunts que la propera temporada tornaran a jugar a la segona catalana de futbol. El degoteig de comiats o comunicats de renovació s’ha intensificat aquests últims dies. És el cas del Club Futbol Tordera que ja ha anunciat qui serà l’encarregat de reforçar i liderar el  projecte esportiu 23-24 després de la marxa de Jose Cáceres. Adam Fontes serà el nou tècnic del primer equip. En declaracions a Ràdio Tordera explicava els motius pels quals ha decidit venir al nostre municipi.

Adam Fontes 1

El tècnic empordanès ha acceptat l’oferta del conjunt torderenc i comença una etapa a Tordera, procedent de l’UA Horta i després d’haver estat director esportiu del Figueres durant 5 anys i entrenador del Banyoles durant 3 temporades. Fontes té un repte important: crear un equip competitiu que sàpiga entendre les dinàmiques i directrius del nou projecte sempre treballant al màxim.

Adam Fontes 2

“la majoria de jugadors han renovat i el gruix de la plantilla serà el mateix que l’any passat amb alguns jugadors nous”

Fontes detalla quin estil veurem la temporada que ve.

Adam Fontes 3

L’1 d’agost començarà la pretemporada amb 3-4 entrenaments entre setmana i amb partits el cap de setmana, ja que està previst l’inici de la lliga el 9-10 de setembre.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES