IniciNoticiesPolíticaL'Estat invertirà 384 milions d'euros en la C-32 i l'N-II al Maresme

L’Estat invertirà 384 milions d’euros en la C-32 i l’N-II al Maresme

Es tracta d’un conveni que signaran Generalitat i Moncloa, i s’espera que la inversió es destini a pacificar l’N-II i a construir nous accessos a l’autopista

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha anunciat una inversió de l’Estat pel valor de 914 milions destinada a infraestructures. El paquet més destacat es destinarà al Maresme, amb un total de 384 milions d’euros per a la millora de l’autopista C-32, que creua la comarca de punta a punta, i també per a l’N-II. Es tracta d’un conveni que signaran Generalitat i Moncloa, vinculat a compromisos que la consellera ha remarcat que Madrid haurà de complir.

Del total de la partida, 384 milions es destinaran per millorar el corredor de la C32 i la N-II al Maresme. En la roda de premsa, Vilagrà no ha detallat en què consistirà aquesta “millora”. Els diners, en tot cas, s’hauran de destinar a l’ambiciós projecte de pacificar l’N-II per convertir-la en un vial més integrat als municipis que creua, reduint l’espai per a vehicles a motor, construint-hi un carril bici i eliminant la seva funció de connexió interurbana. A banda, segons el conveni establert, 260 milions serviran per la N-260 de l’Eix Pirinenc; i s’invertiran 250 milions per millorar els accessos a l’AP7 i l’AP2. Els 20 milions restants seran per l’execució d’intercanviadors entre la xarxa ferroviària d’Interès General i la xarxa autonòmica: un nou intercanviador amb l’estació d’Hospital General de la S1 dels FGC, i un altre amb l’estació de Volpelleres de la S2.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES