IniciNoticiesEsportsAmalio Mena deixa de ser delegat del primer equip del CFTordera

Amalio Mena deixa de ser delegat del primer equip del CFTordera

Molts anys vinculat al club torderenc que la Federació Catalana de Futbol va voler destacar a la Nit de les Estrelles atorgant-li un reconeixement especial

Tota una vida dedicada al Club Futbol Tordera. Després de més de 35 anys, Amalio Mena fa un pas al costat i no serà el delegat del primer equip la temporada que ve. Aquests últims anys ha exercit aquesta feina dins del club torderenc, però també va ser tresorer i vicepresident, entre d’altres. Molts anys vinculat al CFTordera que la Federació Catalana de Futbol va voler destacar a la Nit de les Estrelles atorgant-li un reconeixement especial. Dimecres passat va rebre aquest premi que segons el mateix Amalio Mena va ser tota una sorpresa.

Amalio Mena 1

La feina de delegat és una tasca a vegades invisibilitzada, però que és imprescindible a qualsevol equip. El delegat és la persona que representa a l’equip i al club davant la Federació, els àrbitres i els altres equips. A més, l’Amalio també ha estat la persona que ha controlat totes les dades i estadístiques del primer equip. Una feina que a vegades és feixuga quan s’ha de mediar amb algun incident. Mena explica per què ha decidit fer un pas al costat.

Amalio Mena 2

“no descarto la possibilitat de poder fer alguna cosa al club. Considero que la vida te les seves etapes i cicles”

L’Amalio ha vist créixer a molts jugadors i jugadores, entrenadors, treballadors, aficionats, però sobretot al club, ja que segons ell l’evolució del CFTordera ha estat fantàstica.

Amalio Mena 3

Ràdio Tordera també va comptar amb l’Amalio en els inicis de les retransmissions esportives on ell era locutor.

1 COMENTARI

  1. Hola, Amalio moltes gràcies per la teva dedicació al CFT duran
    tants anys hi moltes gràcies per la feina molt ben feta, segur que continuaràs engrandit el club, feliçitats I per molts anys.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.