IniciNoticiesEsportsLa jugadora del CEEB Tordera Uni Girona, Júlia Juvanteny, escollida MVP de...

La jugadora del CEEB Tordera Uni Girona, Júlia Juvanteny, escollida MVP de Copa Catalunya

La Federació Catalana de Bàsquet farà entrega dels trofeus a millors jugadors/es, entre d’altres, de la temporada 2022-23 el proper 1 de juliol a la 40a Festa del Bàsquet Català

La Federació Catalana de Bàsquet ja té a punt, un any més, la Festa del Bàsquet Català que enguany tindrà lloc dissabte 1 de juliol al Cinema Aribau de Barcelona i comptarà amb el tradicional lliurament de premis. Seran uns reconeixements a entitats i persones diverses del món del bàsquet català d’aquesta temporada 22-23. Entre els premiats amb el trofeu MVP trobem a la jugadora del CEEB Tordera Uni Girona, Júlia Juvanteny, que serà reconeguda com a millor jugadora de Copa Catalunya. En la categoria masculina serà Roger Vilanova (CB Ripollet) qui reculli el trofeu, i en l’àmbit estatal, Marc Gasol (Bàsquet Girona) i Helena Oma (Casademont Zaragoza). La Júlia Juvanteny compartia a Ràdio Tordera com va rebre la notícia.

Juvanteny 1

Un reconeixement individual després d’haver sigut la segona màxima anotadora de Copa Catalunya. A més, el CEEB Tordera Uni Girona es va proclamar campió de la categoria, i posteriorment, va aconseguir l’ascens a Lliga Femenina 2. Segons Juvanteny la millor temporada de la seva carrera.

Juvanteny 2

“una temporada rodona que em quedo amb l’equip i família que hem creat. Ha sigut l’any que he tingut més bones companyes al costat, fora i dins la pista”

La jugadora gironina del Tordera va pensar deixar el bàsquet fa uns anys quan es va lesionar de llarga durada i ha anat arrossegant lesions de genoll. Tot i això, va continuar recuperant-se i treballant per tornar a estar al nivell. Una història de superació que gràcies al magnific any que ha fet tot el conjunt femení del CEEB Tordera ha pogut demostrar tot el seu potencial. Ella mateixa en parla d’aquesta situació complicada que va viure.

Juvanteny 3

“per mi no només és un premis per aquesta temporada sino per tot el treball d’aquests anys i per haver seguit endavant després de tot el que m’ha passat”

Preguntada pel seu futur, la Júlia Juvanteny va confirmar que Tordera és casa seva i que té pensat quedar-se molts anys més a l’equip torderenc. La Festa del Bàsquet Català 2023 arrencarà a les 19h, però l’obertura de portes serà a les 18:15h en un acte que, un any més, serà d’entrada gratuïta prèvia inscripció.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.