IniciNoticiesCulturaLa Nostra Dansa i Diables portaran la Flama del Canigó a Tordera

La Nostra Dansa i Diables portaran la Flama del Canigó a Tordera

L’acte comptarà amb la lectura del manifest per part de la nova alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias, i una posterior audició de sardanes a càrrec de la cobla contemporània.

L’Associació La Nostra Dansa i la colla de Diables de Tordera coorganitzen el 23 de juny l’arribada de la Flama del Canigó a Tordera.

L’acte començarà a les 21:30h a la Plaça de l’Església amb la rebuda de la Flama a Tordera recent arribada de la muntanya del Canigó. Un esdeveniment acompanyat d’un espectacle de la Colla de Diables de Tordera, per commemorar el seu 30è aniversari. Ens en parla, en Ferran cap de colla.

Diables revetlla

“farem un acte simbòlic commemorant el 30è aniversari”

L’acte comptarà amb la lectura del manifest  per part de la nova alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias, i una posterior audició de sardanes a càrrec de la cobla contemporània.

El president de l’Associació la Nostra Dansa, Marià Vilajeliu, avança alguns detalls d’aquesta jornada.

La Nostra Dansa revetlla

Les sardanes que sonaran divendres seran essència d’aplec d’Enric Ortí; Mig segle d’esbart de Pitu Chamorro; Ocells Primerencs de Lluís Pujals; La Mola de Matadepera de Jordi León; Avengers: age of sardana de Genis Velasco; Sarda Coti de Jeroni Velasco: Rocky Sardan’music d’Oliver Marquès; Estant amb tú, visc cantant d’Agustí Serratacó i Sardabeatles de Jeroni Velasco.

També  hi haurà  coca i el cava que es donarà als assistents durant l’audició de sardanes. L’acte serà a la Plaça de l’Església la revetlla de Sant Joan, gratuït per a tothom.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.