IniciNoticiesEsportsEl TKD+Tordera aconsegueix 5 medalles amb l’equip de competició infantil en el...

El TKD+Tordera aconsegueix 5 medalles amb l’equip de competició infantil en el campionat de Catalunya de combat olímpic

6 esportistes torderencs van participar d’aquest certamen, 3 dels quals debutaven per primera vegada en un campionat

El passat cap de setmana, el TKD+Tordera va tancar la temporada de la millor manera possible. L’equip de competició infantil es va presentar al campionat de Catalunya de combat olímpic, celebrat a Barcelona, aconseguint grans resultats. El grup estava format per 6 alumnes del club torderenc, 3 dels quals debutaven per primera vegada en un campionat. Es van aconseguir 5 medalles. L’Oscar Pavón, coordinador i mestre del TKD+Tordera, es mostrava molt content pels competidors més joves que fa molt temps que treballen.

Pavón infantil 1

“molt bones sensacions, han millorat molt i els que venen darrere pugen forts”

Tot i els podis aconseguits, Pavón destaca que l’equip va guanyar la meitat dels combats disputats, superant la mitjana dels 20 punts per competidor. L’Arian López, l’Izan Perellón i la Leire Pineda van penjar-se la medalla de plata. L’Ainhoa Martínez i en Jaume Keppels van finalitzar el campionat en tercera posició. L’Aleix El Hachmi també participar, però es va quedar a les portes de pujar al podi.

Pavón infantil 2

El TKD+Tordera està preparant pel proper 13 de juliol una jornada esportiva anomenada “Olimpíades” al nostre municipi perquè els alumnes més petits del club puguin fer una exhibició.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.