IniciNoticiesEsports3 torderencs de la Penya del Bistec pugen al podi en el...

3 torderencs de la Penya del Bistec pugen al podi en el Campionat Individual de Catalunya de bitlles catalanes

En Biel Poch es va proclamar campió sub 25 del campionat i del circuit, i en Quim Caballé i l’Abell Caballé van aconseguir ser segons

Aquest passat cap de setmana la Galera (Montsià) va veure com una representació de 7 jugadors de la Penya del Bistec aconseguia molt bons resultats al 24è campionat Individual sub 25 i absolut de Catalunya. En Quim Caballé va quedar subcampió a l’absolut, igual que l’Abel Caballé que també va quedar segon al sub 25. En Biel Poch es va proclamar campió sub 25 del campionat i del circuit. Una doble victòria que revalida el títol de l’any passat. Ho detalla el torderenc Biel Poch.

Biel Poch 1

En Biel es va classificar a la final aconseguint un 82 i un 80. Puntuacions molt bones que van ajudar a aixecar el títol de campió. El mateix torderenc destacava la participació en Quim Caballé que va empatar amb un 90 amb el campió.

Biel Poch 2

Finalitzades les competicions individuals, la Penya del Bistec afronta el tram final de temporada amb les competicions col·lectives, sobretot amb la Copa Generalitat.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES