IniciNoticiesPolíticaJoan Carles Garcia s’acomiada de l’ajuntament després de 28 anys com alcalde...

Joan Carles Garcia s’acomiada de l’ajuntament després de 28 anys com alcalde de Tordera

Ahir es va celebrar el ple de tancament de mandat agraint la feina feta pels vuit regidors que deixen el consistori.

Un ple extraordinari ràpid va tancar ahir a la tarda oficialment el mandat municipal 2019 a 2023. En un ambient distès i menys oficial, ahir es va aprofitar per acomiadar els regidors que no seguiran en el consistori.

Entre ells, ahir es va acomiadar de l’ajuntament Joan Carles Garcia, alcalde de Tordera durant 28 anys.

Els regidors que no tornaran a repetir els propers anys són, a banda de Joan Carles Garcia, Josep Llorens i Pau Megias de Junts per Tordera, els republicans Jordi Romaguera, Cinta Alcasser i Natàlia Pérez, la regidora de ciutadans, Miriam Rocabruna i el regidor de la CUP, Oriol Serra.

L’alcalde de Tordera en funcions, Joan Carles Garcia, va fer un discurs institucional per agrair la feina feta per tots els regidors/es durant els últims anys i se’ls va entregar una rèplica de l’escultura de la plaça de Miquel Martí i Pol. Abans però, l’alcalde sortint, va agafar la paraula per adreçar-se per última vegada a la ciutadania en el plenari municipal, després de 28 anys d’alcalde i 32 a l’Ajuntament.

Garcia assegura que s’acomiada com alcalde però no com a veí. Recordava que quan ets alcalde ho ets les 24 hores i els 365 dies de l’any i que existeix l’anomenada solitud de l’alcalde.

Joan Carles Garcia destacava el valor del diàleg i la dedicació a un poble i va agrair al poble, administració, entitats i polítics el tracte rebut.

Comiat Joan Carles Garcia

“he dedicat els millors de la meva vida a ser alcalde de Tordera”

Tots els regidors que plegaven també van realitzar un darrer missatge d’acomiadament.

El regidor de la CUP, Oriol Serra va voler agrair als votants i militants del seu partit la confiança.  Serra recorda que la CUP serà absent en la propera legislatura i que això no és una bona notícia. El regidor va llençar un missatge als partits independentistes del plenari que segueixin treballant els seus objectius.

Comiat Oriol Serra

La regidora de Ciutadans, Miriam Rocabruna va assegurar que amb el temps s’ha adonat que no serveix per la política, però que hi ha dedicat tots els esforços. Rocabruna reconeix haver passar moments difícils però que ha intentat superar.

Comiat Miriam Rocabruna

La regidora d’ERC, Natàlia Pérez va explicar haver après molt de la seva etapa a l’ajuntament, malgrat recordar els moments difícils viscuts. Perez assegurava estar molt contenta de la feina del seu grup.

Comiat Natàlia Pérez

La regidora d’ERC, Cinta Alcàcer assegurava estar feliç per ser el seu últim ple, atès que no li agradava la política. Alcacer va aprofitar per lamentar la mala gestió dels diners públics.

Comiat Cinta Alcàcer

El regidor d’ERC, Jordi Romaguera també s’acomiadava després de 12 anys a l’ajuntament. Assegurava estar satisfet de la feina feta, sent fidel al valors republicans. Romaguera va destacar tres moments: la lluita per un habitatge digne a Tordera, el referèndum de l’1-O i la lluita per la defensa del nostre entorn natural.

Comiat Jordi Romaguera

El regidor de Festes, Ensenyament i Esports, Pau Megias explicava estar satisfet d’haver treballat pel poble que estima, on ha après coses del municipi que desconeixia. Megias parlava d’una formació de vida i per la vida.

Comiat Pau Megias

El regidor d’Urbanisme, Cultura i Participació Ciutadana, Josep Llorens també deixava ahir l’acte de regidor després de 20 anys. Llorens recordava el compromís que cal que tinguin les persones que ocupen els càrrecs de regidors/es.

Comiat Josep Llorens

Amb el ple extraordinari d’ahir es va tancar el mandat. El proper ple serà dissabte i servirà per constituir el nou ajuntament. Els nous regidors juraran o prometran els càrrecs i s’incorporaran al consistori. Després de la signatura del pacte entre Junts, PSC i Més Tordera, tot apunta que Elisabet Megias serà escollida com a primera alcaldessa de Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES