IniciNoticiesEsportsSegona edició del torneig de futbol sala de Mas Móra a l'estil...

Segona edició del torneig de futbol sala de Mas Móra a l’estil Kings League

El 8 i 9 de juliol se celebra un torneig històricament conegut a la urbanització torderenca i que enguany arriba amb moltes sorpreses

“Futmas tournaments” són els encarregats de realitzar un any més el torneig de futbol sala històricament conegut a la urbanització de Mas Móra. El de setmana 8 i de 9 juliol, la pista poliesportiva de Mas Móra acollirà el dissabte partits de la categoria A+, durant tot el dia, amb una competició per a majors de 18 anys o nascuts el 2005. Diumenge es disputaran els partits de les categories base, en concret 3: A (2006-2008), B (2009-2011) i C (2012-2014). A més, per aquesta segona edició, els organitzadors han apostat per adoptar un format amb normes a l’estil Kings League. L’Alejandro Ortega, organitzador principal, desvetllava a Ràdio Tordera aquesta novetat.

Alejandro Ortega 1

“hem canviat moltes coses respecte a l’any passat sobretot en el reglament, gràcies a la Kings League que ha sigut un boom”

L’esdeveniment també comptarà amb servei de bar, piscina, animació i retransmissions de les finals a través de Twitch. A més, tots els premis, sortejos i refrigeris seran de col·laboradors torderencs que per aquesta segona edició han volgut col·laborar amb el torneig. Ho expliquen els dos organitzadors, L’Alejandro i la Sandra Ortega.

Alejandro i Sandra Ortega

Cal recordar que històricament a la urbanització de Mas Mora ja s’havien celebrat tornejos de futbol sala durant la Festa Major d’estiu i que els últims guanyadors de fa 20 anys van ser els guanyadors de la primera edició. La Sandra destacava aquesta voluntat de recuperar l’essència.

Sandra Ortega

Per a més informació i inscripcions podeu omplir el formulari que trobareu a les xarxes oficials o també al perfil d’instagram @futmas.tournaments. Les inscripcions seran fins al 30 de juny.

Aquest vespre a partir de les 20:00h dins El Show dels Esports podreu escoltar l’entrevista sencera amb els 2 organitzadors.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.