IniciNoticiesPolíticaERC augura les polítiques de sempre amb el pacte entre Junts-PSC i...

ERC augura les polítiques de sempre amb el pacte entre Junts-PSC i +Tordera

La cap de llista, Marta Paset lamenta la falta de valentia dels postconvergents per fer un govern fort i de canvi, format per Junts i ERC

Decebedor. Així han rebut ERC, Gent de Tordera i Jovent Republicà la confirmació del pacte de govern entre Junts Tordera, PSC i Més Tordera que es va presentar divendres en roda de premsa.

La cap de llista, Marta Paset lamenta la falta de valentia dels postconvergents i la confirmació que continuaran les polítiques de sempre i amb els de sempre.

Paset explica que les negociacions amb Junts x Tordera havien anat molt bé, i que quan estaven redactant un principi d’acord, per fer un govern de poble fort, estable i de canvi, format per Junts i ERC, els va sorprendre l’anunci del pacte tripartit (Junts-PSC i +Tordera).

Pacte govern ERC 1

Els republicans creuen que Tordera necessita un canvi, i que l’acord signat “portarà  més del mateix”. Paset assegura que l’acord és frustrant, però esperat.

Pacte govern ERC 2

“Ha faltat valentia per part de junts de liderar el canvi que anaven prometent en campanya”

Des d’ERC, anuncien que continuaran treballant des de l’oposició per Tordera i la seva gent.

Pacte govern ERC 3

Un total de 1363 torderencs i torderenques van donar suport a ERC en les passades municipals, amb l’obtenció de 4 regidors/es. Uns representants (Marta Paset, Àlex Gispert, Monica Dieguez i Jesús Saltó que recolliran l’acta de regidors en el ple de constitució del nou ajuntament el proper dissabte, 17 de Juny.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES