IniciNoticiesPolíticaEn Comú Podem respecten el pacte de govern malgrat no els agradi

En Comú Podem respecten el pacte de govern malgrat no els agradi

Salvador Giralt apunta que la baixa participació i la fragmentació dels partits van afavorir els grups que fins ara estaven governant

El regidor d’En Comú Podem, Salvador Giralt assegura que el pacte Junts, PSC i Més Tordera no era l’acord que més els agrada, però que respecten la voluntat de la ciutadania, expressada en les eleccions municipals.

En les negociacions, En Comú Podem expliquen que van parlar amb Junts, PSC i ERC però com que no eren determinants en cap configuració de govern es van mantenir al marge.

Giralt apunta que la baixa participació i la fragmentació dels partits va afavorir els grups que fins ara estaven governant. El regidor d’ECP anuncia una oposició fiscalitzadora.

Pacte govern ECP

“no és el nostre acord prioritari, però entenem que la gent ho ha decidit així i és legítim que la força més votada decideixi com vol governar”

Un total de 359 torderencs i torderenques van votar ECP a les municipals, obtenint un regidor. Salvador Giralt formarà part del nou ajuntament que es constituirà el proper dissabte.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES