IniciNoticiesEsportsFins el 19 de juny està obert el període de presentació de...

Fins el 19 de juny està obert el període de presentació de candidatures per optar als premis de la Gala de l’esport torderenc

Enguany es manté el format i el sistema de participació en la qual les entitats esportives han de presentar candidatures per optar als diferents premis, amb la novetat que en aquesta edició hi ha una categoria nova, el clip de l’any

L’equip del Show dels Esports de Ràdio Tordera i la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Tordera ja treballen per ultimar els detalls de la gala de l’esport torderenc que enguany arriba a la seva VIII edició. El dimecres 28 de juny, l’escenari del Teatre Clavé i els seus exteriors seran la ubicació escollida per tancar la temporada esportiva 22-23. El director de Ràdio Tordera, Albert Sabater, destacava que la gala és una gran trobada esportiva.

Albert gala 1

Enguany es manté el format i el sistema de participació de la passada edició. Les entitats esportives han de presentar candidatures per optar a les diferents categories i un jurat independent decidirà els afortunats/des de cada nivell:

El premi al millor equip de la temporada, millor equip base, millor esportista, millor entrenador/a, honorífic de Ràdio Tordera i el premi Ajuntament de Tordera Somriu amb l’esport són les categories dels reconeixements. A més, aquest any presentem una nova novetat, una nova categoria. Es tracta del clip de l’any. La Yunsara Barcial, cap d’esports de l’emissora fa una crida a que tot el món de l’esport torderenc participi de la Gala de l’esport.

Fins el dilluns 19 de juny es poden presentar via correu electrònic les candidatures radiotordera@radiotordera.cat. La gala de l’esport torderenc ja és el vuitè any que se celebra i serveix com a festa de clausura de la temporada esportiva torderenca i també la del programa radiofònic esportiu diari.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES