IniciNoticiesComerçMassimo Dutti oferta treball per a operaris a la seva plataforma logística...

Massimo Dutti oferta treball per a operaris a la seva plataforma logística de Tordera

En aquest context, per accedir a algunes de les vacants cal que tinguis el títol de l’ESO i disponibilitat immediata.

La cadena de moda més formal d’Inditex, obre un procés de selecció per treballar al seu centre logístic a Tordera. Massimo Dutti és la cadena de moda del grup d’Amancio Ortega, que dissenyava i venia roba a la capital de Catalunya destinada a l’armari masculí. En l’actualitat, compta també amb una línia de roba femenina, infantil i per a la llar.

Massimo Dutti llança una oferta d’ocupació amb diversos llocs de treball per a la seva plataforma logística de Tordera. En aquest context, per accedir a algunes de les vacants cal que tinguis el títol de l’ESO i disponibilitat immediata. A canvi el gegant del sector tèxtil, ofereix contractes de durada determinada (2 mesos) a jornada parcial. Respecte als horaris, tindràs un torn fix de dilluns a dimecres de 10:00h a 19:00h, per la qual cosa tindràs els caps de setmana lliures. No obstant això, es podrà ampliar a 40 hores a la setmana davant possibles necessitats futures. Per finalitzar la descripció de l’oferta, informem que el sou és de 18.000€ a l’any (1.500€ al mes), segons el seu actual Conveni col·lectiu.

Per més informació podeu accedir a  https://www.inditexcareers.com/portalweb/es/your-career

2 COMENTARIS

  1. Tengo algo de experiencia como moza de almacén. Disponibilidad inmediata. Chica de 32 años responsable, adaptación a cualquier tipo de trabajo en conjunto o individual. Idiomas Castellano y Catalán.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES