IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana el pavelló dels Països Catalans acollirà el VI...

Aquest cap de setmana el pavelló dels Països Catalans acollirà el VI Memorial Juan Manuel Rueda

Una edició que es presenta amb una novetat, i és que els jugadors de l’AFET disputaran per primer cop un partit de futbol sala amb els Infantils de l’Athletic Club Tordera Parc

Aquest cap de setmana segueix l’activitat esportiva al pavelló poliesportiu municipal. En aquesta ocasió l’Athletic Club Tordera Parc organitza el sisè Memorial Juan Manuel Rueda de futbol sala. Un acte d’homenatge a la que va ser la figura del fundador i expresident del club torderenc durant l’època d’arrencada de l’entitat. Tant el dissabte com el diumenge, la pista central acollirà tot un seguit d’enfrontaments de diverses categories de futbol sala. El coordinador esportiu i entrenador de l’Athletic Club Tordera Parc, Ramon Montemar, destaca que és un cap de setmana molt emotiu per tothom.

Rueda 1

Montemar detalla com està organitzada la jornada esportiva i com estan repartides les categories.

Rueda 2

L’edició d’enguany presenta una novetat. L’equip de l’AFET (Associació de Famílies Especials de Tordera) del club torderenc també tindrà el seu moment dins el Memorial. Un moment molt especial perquè serà la primera vegada que disputin un partit de futbol sala. Es jugarà el diumenge al matí i es barrejaran amb els Infantils de l’Athletic. Ho explica el mateix coordinador.

Rueda 3

“Ens fa molta il·lusió, volíem acabar l’any fent un partit, crec que serà el moment més xulo del cap de setmana”

El Pineda, Canet, Badalona, Mataró, Palafolls o Athletic Club Tordera Parc són alguns dels equips que participaran en aquesta edició. Els partits començaran a les 9:00h del matí i les jornades s’allargaran fins a les 19:00h de la tarda.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES