IniciNoticiesSocietatFinalitza la setmana de la natura a Tordera

Finalitza la setmana de la natura a Tordera

Avui tindrem una obra de teatre infantil a l’esplai

Un any més, a través de l’àrea de Medi Ambient es coordinen les activitats de la Setmana de la Natura que s’organitzaran en el marc de la Setmana de la Natura que s’organitza arreu del territori.

L’objectiu de les activitats programades per aquest any és difondre a la ciutadania com els coneixements sobre l’entorn poden conscienciar als més petits però també a tots els membres de les famílies a través de la petjada ecològica. Ens ajuden a construir un món millor per viure, i a la vegada, contribuïm a la millora del nostre benestar, a la preservació del nostre planeta i a identificar aquelles accions que podem fer individualment per millorar globalment.

Avui dilluns, 5 de juny,de 18:30h a 20:00h (Sala Polivalent de l’Esplai de la Gent Gran) tindrem Obra de teatre infantil: Rigoberta i el Windigo a càrrec de Khali Teatre. En parla la regidora de medi ambient en funcions, Nàdia Cantero.

Nàdia Setmana natura teatre

“el missatge de l’obra és per el públic infantil i adult”

Els actes de la Setmana de la Natura es completaran amb la plantada d’arbres al bosc de les escoles per part de tots els grups de 4t d’ESO de les escoles i instituts de Tordera com símbol del seu final d’etapa escolar obligatòria. 

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES