IniciNoticiesEsportsEl CFTordera cau per la mínima (1-0) al camp del Begur en...

El CFTordera cau per la mínima (1-0) al camp del Begur en la penúltima jornada a la fase d’ascens a primera catalana

Els jugadors juvenils de la casa estan tenint protagonisme en aquests últims partits i són una aposta ferma per la propera temporada

Només queda una jornada per finalitzar la fase d’ascens a primera catalana i el primer equip del CFTordera encara no sap que és guanyar. Tram final de temporada complicat que està sent com escalar una muntanya rocosa en aquesta primera participació dels grocs i vermells en una fase d’ascens. El diumenge passat, el conjunt torderenc va caure derrotat per la mínima al camp del Begur. 1 a 0 en el marcador va tancar un partit fluix negats de cara a porteria. L’entrenador del CFTordera, Jordi Pujol, compartia que l’equip li falta aquest punt de competitivitat per guanyar els partits.

Jordi Pujol 1

“sempre els finals de lliga són durs, arribes amb les forces quasi justes i està sent molt complicat”

Les múltiples baixes que arrosa l’equip han fet que els jugadors del filial i del juvenil de la casa estiguin tenint protagonisme en aquests últims partits, i són una aposta ferma de cara a la propera temporada. Pujol realça les ganes que mostren els 3 juvenils cada vegada que juguen amb el primer equip.

Jordi Pujol 2

Aquest dissabte al municipal d’esports es tancarà la temporada amb tot un derbi contra el Blanes (17:30). Una temporada que cal recordar, que tot i no fer un bon paper en aquest últim tram, és històrica pel club torderenc, ja que és la primera vegada que l’equip disputa un playoff d’ascens a primera catalana.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES