IniciNoticiesSalutTordera acull avui una Marató de Donants de Sang per remuntar les...

Tordera acull avui una Marató de Donants de Sang per remuntar les reserves

El marcador de donants es posarà en marxa de 10:00 a 21:00h al Pavelló dels Països Catalans, amb el lema “Donar sang sona bé” es vol animar més persones a viure l’experiència de la donació. 

Tordera torna a acollir la Marató de Donants de Sang, i és que el marcador es posarà novament en marxa avui al Pavelló dels Països Catalans amb l’objectiu de sumar 200 donacions de sang. Aquestes donacions permetran remuntar les reserves de sang i donar resposta a les necessitats dels pacients.

Hi ha moltes coses a la vida que sonen bé, però poques que salven vides, i donar sang n’és una d’elles. És per això que sota el lema “donar sang sona bé” volem animar més persones a fer acte bonic, solidari, generós i altruista.

 La portaveu del banc de Sang al Maresme, Sílvia Delgado explica que es muntarà un dispositiu important per acollir a tots els donants. Delgado recorda quin procediment es segueix a l’hora de donar sang.

Delgado marató

“portarem un dispositiu el doble de personal que en una campanya normal”

El marcador de donants es posarà en marxa el proper divendres 26 de maig de 10:00 a 21:00h al Pavelló dels Països Catalans

Al web donarsang.gencat.cat es poden trobar tots els punts de donació que hi ha a tot Catalunya.  Us podeu inscriure a través d’aquest ENLLAÇ

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES