IniciNoticiesEsportsAl sènior femení del CEEB Tordera se li escapa el partit a...

Al sènior femení del CEEB Tordera se li escapa el partit a la segona pròrroga i encaixa la primera derrota a la fase d’ascens a LF2

El Distrito Olímpico va anotar un triple quan falten 13 segons per al final sentenciant un duel vibrant entre madrilenyes i torderenques (70-67)

Partit vibrant i trepidant el que van oferir ahir a la tarda el Distrito Olímpico i el CEEB Tordera Uni Girona. 4 quarts no van ser suficients per determinar les vencedores, sinó que el partit va necessitar dues pròrrogues més. Tot i el gran partit, l’equip torderenc va iniciar la fase d’ascens a Lliga Femenina 2 amb una derrota per 70 a 67. El Distrito Olímpico va ser una mica més superior demostrant l’experiència que tenia prèviament en fases d’ascens. Per contra, el Tordera va sortir tou en defensa amb complicacions en els primers quarts. La part positiva que les jugadores van competir en els moments complicats, tal com compartia després del matx l’entrenador del sènior femení del CEEB Tordera, Marc Delemus.

Delemus primer partit 1

A la segona part, l’equip madrileny es va posar 10 punts per sobre, però el Tordera va saber reaccionar i es va tornar a igualar el marcador. Tant es va igualar que 2 tirs lliures amb el temps esgotat, van fer que s’arribés al final del quart període amb empat a l’electrònic (56-56). Els primers 5 minuts de la pròrroga van tornar a acabar en empat (61-61). A la segona pròrroga, l’equip torderenc va poder trencar el partit i sentenciar-lo, però no va aprofitar les accions d’atac. Això va fer que el Distrito Olímpico anotes un triple a falta de 13 segons per al final i s’acabés l’enfrontament. L’entrenador del CEEB Tordera Uni Girona comenta que l’equip s’ha de recuperar per afrontar el proper partit que és vital.

Delemus segon partit 2

“és una pena perquè teníem equip per emportar-nos la victòria”

Avui a la tarda, el Tordera disputa la segona jornada contra l’equip amfitrió, el CB El Palo. El partit serà a les 19h i es podrà seguir en directe a través del canal principal de Youtube de Ràdio Tordera. Per acabar, un petit breu sobre el cap de setmana. El primer equip del CFTordera disputa la penúltima jornada al playoff d’ascens a primera catalana al camp del Begur. Serà diumenge, coincidint amb les eleccions municipals a les 17h. Un partit que es podrà seguir a través de les xarxes socials de Ràdio Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.