IniciNoticiesEsportsEl sènior femení del CEEB Tordera s'estrena aquesta tarda a la fase...

El sènior femení del CEEB Tordera s’estrena aquesta tarda a la fase d’ascens pendent de la participació de Kendall Martín

La FEB es regeix pel criteri de la FIBA i a hores d’ara no deixarà jugar a la jugadora torderenca

Avui comença la fase d’ascens a Lliga Femenina 2. 16 equips lluitaran per pujar de categoria en una fase final estatal que comptarà amb la presència de l’equip femení del CEEB Tordera després de proclamar-se campió de Catalunya. Les torderenques estan en el subgrup 2 corresponent a la seu de El Palo, Màlaga, on disputaran 3 partits contra Distrito Olímpico, CB El Palo i Univ. Deusto Loiola Indautxu. Però amb l’inconvenient que a hores d’ara, la Federación Española de Baloncesto impedeix jugar la fase d’ascens a la jugadora del CEEB Tordera Uni Girona, Kendall Martín, perquè va realitzar el canvi de sexe fa uns anys. Segons ha confirmat la mateixa FEB a Ràdio Tordera, s’estan seguint les recomanacions de la Federació Internacional de Bàsquet, ja que estan preparant una normativa específica sobre aquesta tema. I mentrestant, no poden permetre la llicència com a mesura cautelar. Cal destacar, que és una llicència vàlida i que consta com a dona.

Tot i que el CEEB Tordera no estigui d’acord i estigui treballant perquè la Kendall pugui jugar, el conjunt torderenc afronta aquesta tarda el primer partit contra l’equip madrileny Distrito Olímpico. Un duel que es podrà seguir en directe a partir de les 17:00h de la tarda pel canal de Youtube de Ràdio Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES