IniciNoticiesSocietatCampanya de controls policials per frenar la sinistralitat dels motoristes

Campanya de controls policials per frenar la sinistralitat dels motoristes

Des del Servei Català de Trànsit fan una crida a “la prudència” i demanen “més percepció del risc i consciència “de la mateixa fragilitat als motoristes, així com “respecte i prudència vers als motoristes” a la resta de conductors.

Campanya de controls de Mossos d’Esquadra i Policies Locals per frenar la sinistralitat dels motoristes. Han mort 17 persones d’aquest col·lectiu a Catalunyades de principis d’any.

Aquesta nova campanya acaba diumenge i està coordinada pel Servei Català de Trànsit. Té com a objectiu per vetllar per la seguretat dels motoristes. Els policies controlaran l’ús correcte del casc dels conductors i dels acompanyants, la documentació del conductor i del vehicle (permís de circulació, ITV i assegurança) i la conducta circulatòria tant dels motoristes com de la resta de conductors.  

En la darrera campanya coordinada de controls a motocicletes i ciclomotors del 18 al 24 de juliol del 2022, es van imposar 595 denúncies en una setmana (85 sancions al dia de mitjana):  345 relacionades amb la documentació del vehicle i 65 amb la documentació del conductor; 147 per no dur o portar mal cordat el casc i 38 per la conducta en la circulació

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES