IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera Uni Girona viatja avui a Màlaga per disputar la...

El CEEB Tordera Uni Girona viatja avui a Màlaga per disputar la fase d’ascens a Lliga Femenina 2

Les torderenques estan en el subgrup 2 corresponent a la seu de El Palo on disputaran 3 partits contra el Distrito Olímpico, el CB El Palo i Univ. Deusto Loiola Indautxu

El Palo i Granada seran les seus que acolliran els partits d’ascens a Lliga Femenina 2. 16 equips lluitaran per pujar de categoria en una fase final estatal que començarà aquest dijous 25 de maig i s’allargarà fins al diumenge 28 de maig. Un camí que haurà de recórrer l’equip femení del CEEB Tordera després de proclamar-se campió de Catalunya. Les torderenques estan en el subgrup 2 corresponent a la seu de El Palo on disputaran 3 partits contra el Distrito Olímpico, el CB El Palo i Univ. Deusto Loiola Indautxu. L’entrenador del conjunt torderenc, Marc Delemus, compartia dins el Show dels Esports com afrontaran la fase d’ascens i quin és el missatge que ha transmès a les jugadores.

Marc Delemus

“estem molt il·lusionats, però si no s’assoleix l’objectiu no s’ha de tacar l’excel·lent temporada que hem fet. Són campiones de Catalunya, això és molt difícil i passa poques vegades en la carrera d’una jugadora”

El primer partit serà dijous a les 17h de la tarda contra el Distrito Olímpico. Un equip de la comunitat de Madrid, molt potent que te experiència en jugar altres fases d’ascens. Ho explica Marc Delemus.

Delemus fase ascens 2

La segona jornada, les torderenques jugaran a les 19h de la tarda contra l’amfitrió, el CB El Palo. Un equip que va guanyar la fase andalusa i que l’entrenador torderenc ens detalla l’estil que presenta.

Delemus fase ascens 3

En la darrera jornada, el CEEB Tordera Uni Girona es veurà les cares amb l’equip basc Univ. Deusto Loiola Indautxu a les 17:00h de la tarda. A priori, el conjunt més assequible. En parla Marc Delemus.

Delemus fase ascens 4

La fase d’ascens es desenvoluparà en dues seus amb 8 equips a cadascuna i 3 places d’ascens a Lliga Femenina 2 (6 en total). El sistema de competició serà igual que el de les fases finals de Lliga EBA, amb una lligueta entre 4 equips, amb el primer aconseguint l’ascens directe. I un darrer dia (diumenge a les 13:00h) amb un duel entre els segons classificats de cada grup.

Els enfrontaments del CEEB Tordera Uni Girona es podran seguir en directe a través del canal de Youtube de Ràdio Tordera gràcies al senyal que emetrà el CB El Palo.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES