IniciNoticiesPolíticaJunts per Tordera presenta les propostes destinades als joves amb el punt...

Junts per Tordera presenta les propostes destinades als joves amb el punt de vista a la feina, habitatge i oci

Elisabet Megias, Aniol Canals i Sofia Gajardo van conversar amb 4 torderencs que han projectat el seu talent

Junts per Tordera ha celebrat una taula rodona amb joves emprenedors del municipi. Un projecte de foment de la ocupació laboral, les oportunitats de feina a Tordera així com les noves propostes d’oci i organitzatives pel municipi, han estat presentades en un acte al Casal de Joves.

Elisabet Megias, alcaldable per Junts per Tordera, va donar a conèixer alguna de les propostes que el grup té destinades als joves del municipi. Assegura que el projecte “és transversal: contempla totes les edats per tal de permetre que la societat pugui establir el seu projecte de vida a Tordera”. Sofía Gajardo i Aniol Canals, joves que l’acompanyen a la llista, van conversar amb 4 joves torderencs sobre els seus projectes i les oportunitats que cal oferir a la joventut. Aniol Canals les explica.

Acte jove 1

“Els joves han de tenir la possibilitat de fer la seva vida a Tordera”

A tot això, la candidata de Junts per Tordera, Elisabet Megias, valorava molt positivament l’acte i es mostra il·lusionada amb la resposta dels joves.

Acte jove 2

L’acte, amb interactivitat amb el públic jove i que va omplir la Sala polivalent del Casal, va comptar amb la presència del periodista a Rac1 i veu de Montilivi, Albert Bassas, el biòleg Pol Fernández, l’emprenadora local i impulsora de “La Joieta”; Núria Xaubet, així com amb la Gisela Vergés: directora de SetdeDansa entre d’altres projectes. En Pol i la Núria expliquen què han explicat a l’acte.

Acte jove 3

Un vermut final va acabar de completar l’acte. Dimarts, Junts per Tordera presenta el programa electoral sencer al Teatre Clavé de Tordera a les 19:30h.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES