IniciNoticiesEsportsEl sènior masculí del CEEB Tordera es retroba amb la victòria i...

El sènior masculí del CEEB Tordera es retroba amb la victòria i el sènior femení tanca la lliga regular a Copa Catalunya Femenina sumant el novè triomf consecutiu

Juntament amb el Futsal Tordera són els 3 resultats positius de la jornada esportiva. El CPTordera, el CFTordera i l’Athletic Club Tordera Parc no van poder aconseguir els punts

Cap de setmana esportiu pels primers equips torderencs que ens deixa 3 victòries i 3 derrotes. Comencem amb els resultats positius perquè els sèniors del CEEB Tordera van poder sumar dues victòries davant la seva afició. El masculí va derrotar al líder de segona catalana, el Vic. 81 a 71 va ser el resultat final on els torderencs van anar per darrere en el marcador en tot al partit fins a arribar a l’últim quart on van fer un pas de gegant i van demostrar la seva solidesa en atac. Amb un parcial de 30 a 14 van sentenciar la victòria després de dues setmanes sense jugar.

El sènior femení del CEEB Tordera va seguir les passes del masculí i va tancar la lliga regular a Copa Catalunya amb una nova victòria i ja en són 9 de seguides. Punt i final a una temporada complicada i irregular, però on s’ha aconseguit l’objectiu amb un tram final espectacular i impecable. Abans de disputar la Final a 4, les noies van imposar-se a l’Hospitalet per 60 a 50. L’equip va tirar endavant el partit sense jugar un bon joc.

Marc Delemus Hospitalet

Tot i això, amb aquesta victòria el CEEB Tordera acaba en tercera posició i es veurà les cares amb el Manresa dissabte en el partit de semifinals del play-off per pujar de categoria.

En futbol sala, el Futsal Tordera també va guanyar el seu enfrontament a la penúltima jornada de lliga contra el cuer de la categoria. 1 a 4 contra el Tossa per situar-se en cinquena posició a la classificació.

La creu del cap de setmana ens la deixa el CFTordera que no aixeca el cap en aquesta fase d’ascens a primera catalana. El primer equip encara no sap que és guanyar i es complica l’objectiu de pujar de categoria. El Roses l’últim rival dels torderencs es va endur la victòria per la mínima 3 a 2 en un duel on el Tordera va tenir les seves ocasions i els seus moments, però la pilota no va voler entrar. I a més, amb dues accions de penal no xiulades. El Tordera va empatar el partit al minut 38 gràcies al gol d’Albert Fernández després d’encaixar el primer gol. A la segona part, els locals van avançar-se novament en el marcador, però el Tordera tornaria a igualar el partit amb el gol d’Arnau Pedemonte. 10 minuts més tard, el Roses sentenciaria amb el tercer i definiu 3 a 2. La mala notícia la lesió de Pitu que va acabar a l’hospital per un problema a un dit del peu.

El CPTordera es va acomiadar de la temporada a l’OK Lliga Plata Sud amb una nova derrota aquesta temporada. L’Alcobendas va guanyar el duel per 4 a 3. Amb aquest resultat, els torderencs tanquen la lliga desens amb un balanç de 22 partits disputats, 5 victòries, 3 empats i 14 derrotes. I per acabar, l’Athletic Club Tordera Parc tampoc va aconseguir un bon resultat en perdre a casa contra el Vall-llobrega per 2 a 3.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES