IniciNoticiesSocietatEl dijous 11 de maig arriba el tradicional Aplec de Sant Ponç...

El dijous 11 de maig arriba el tradicional Aplec de Sant Ponç amb Sardanes, l’Ofici Solemne i l’Arrossada Popular

La comissió de festes prepararà una arrossada per a 2.000 persones

Com cada any, la Comissió de Festes i la Parròquia de Tordera són les encarregades d’organitzar les activitats de la diada de Sant Ponç, 11 de maig, a l’entorn de l’ermita torderenca

A les 12:00 començarà la tradicional benedicció de roses i l’ofici solemne amb l’acompanyament de la Coral de la Parròquia de Sant Esteve. Tot seguit, es farà la processó per l’esplanada de l’ermita amb l’acompanyament de la Colla de Geganters i Grallers de Tordera i al finalitzar es farà el cant de goigs.

A les 14:00h tindrà lloc l’arrossada popular preparada amb prop de 200 quilos d’arròs perquè la puguin tastar fins a 2.000 persones.

A les 16:00h, el joc de trencar l’olla, a càrrec de “Piñatas amb cor”

A les 17:30h a l’esplanada de Sant Ponç començaran les sardanes a càrrec de la Cobla Ciutat de Girona. 

El regidor de Festes, Pau Megias detalla les activitats previstes.

Sant Ponç 1

“tindrem les activitats de tota la vida”

La Regidoria de Festes recorda que hi haurà un servei continu i gratuït d’autocar que sortirà entre les 10:30h i les 13:30 h i a la tarda entre les 16:30h i les 17:30h del Parc de la Sardana.

Des de la parada de Sant Ponç la sortida serà a les 15:00h i de 18:00 a 20:00h.

En compliment de la normativa vigent de prevenció d’incendis de la Generalitat es recorda que no està permès fer foc al bosc. Per a totes aquelles persones que vulguin cuinar, s’han habilitat cinc espais de foc controlat que es podran utilitzar de 8:30h fins a les 15:30h. Fora d’aquests espais i de les barbacoes existents, no es pot fer foc. L’organització no es responsabilitza dels qui portin barbacoes de casa i hi facin menjar fora dels espais controlats. Escoltem Pau Megias.

Sant Ponç 2

Durant la jornada des de Ràdio Tordera també es prepara una programació especial per reviure moments especials de la celebració amb una selecció musical de sardanes i música catalana entre d’altres. L’Ajuntament de Tordera demana la col·laboració ciutadana per mantenir el paratge de Sant Ponç en òptimes condicions i agraeix la participació de tots els establiments col·laboradors a l’organització de l’Aplec i la Diputació de Barcelona.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES