IniciNoticiesEntitatsJovent Republicà valora molt positivament l’edició de l’Alça’t

Jovent Republicà valora molt positivament l’edició de l’Alça’t

Tordera va acollir el passat cap de setmana prop de 600 persones en aquest festival

El festival “Alça’t” s’ha tornat a celebrar a Tordera. Per segona edició consecutiva, el municipi ha acollit aquest festival de música jove del Baix Besòs i del Maresme per reivindicar la música en català. Després del canvi de localització, la pista de l’Amistat va acollir un centenar de joves en un ambient molt festiu.

L’activitat va començar amb un correbars durant la tarda, pel centre del municipi. Finalment 600 inscrits van participar-hi fins arribar a la Pista de l’Amistat.

Els grups Oxigen i hipnosi, acompanyats del torderenc DJ Sendo, van completar la nit de festa i celebració. La membre de Jovent Republicà a Tordera, Aida Estellers valorava molt positivament la jornada.

Balanç Alça’t

“hem assolit tots els objectius que ens marcàvem”

La proposta de l’Alça’t busca donar una oportunitat a grups novells del Maresme i el Baix Besòs, que durant les darreres setmanes s’ha presentat al concurs per optar a un videoclip i una actuació durant la nit de concerts.

1 COMENTARI

  1. Doncs a banda de felicitar a la organització per la iniciativa, dir-lis que ja que utilitzen un equipament públic, que a la vegada utilitzen altres entitats del poble, el podien haver deixat en el mateix estat com el van trovar, i no deixar-lo en un estat lamentable de bruticia i deixant la pista impracticable per l’esport.
    Mes que res hi ha mes entitats que utilitzem la Pista Amistat i ens veiem afectats

    Josep Romaguera
    C.P. Tordera -Secció Patinatge Artístic-

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES