IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana els sèniors del CEEB Tordera juguen a casa,...

Aquest cap de setmana els sèniors del CEEB Tordera juguen a casa, el CPTordera tanca la temporada a Madrid i el CFTordera es desplaça a Roses

Els primers equips torderencs encaren una nova jornada esportiva que seguirà l’equip d’esports de Ràdio Tordera amb dues retransmissions

Entrem a la recta final de la temporada amb diferents partits decisius per al futur de les diferents respectives competicions. El sènior masculí del CEEB Tordera obrirà la tarda esportiva del dissabte a les 16:15h rebent la visita del CB Vic. Els torderencs tornen a la competició després de dues setmanes sense disputar partits. Queden 3 jornades per acabar i l’equip està en sisena posició.

Els dos equips que tanquen la temporada aquest dissabte són el CEEB Tordera Uni Girona i el CPTordera. Per una banda, el conjunt femení del CEEB Tordera s’acomiadarà de la lliga regular a Copa Catalunya davant de la seva afició. El partit serà contra l’Hospitalet a les 18h de la tarda i el retransmetrà Ràdio Tordera i es podrà seguir a través del canal principal de Youtube. Recordar que les noies disputaran la setmana que ve la Final a 4 per la promoció d’ascens a Lliga Femenina 2. Marc Delemus, entrenador del conjunt femení, recordava que l’equip ha canviat molt respecte al partit de la primera volta contra l’Hospitalet.

Marc Delemus Hospitalet

“vam anar al gener en una situació complicada, vam estar malament i va ser el punt d’inflexió de la temporada”

I per altra banda, el CPTordera tancarà la temporada a l’OK Lliga Plata Sud a Madrid. En una temporada complicada on s’ha aconseguit la permeància, però l’equip no ha convençut, els de Sergio Alonso visiten la pista del CP Alcobendas dissabte a les 17h.

En futbol sala, dissabte els conjunts torderencs disputen la penúltima jornada a la segona divisió catalana. El Futsal Tordera visita la pista del Tossa a les 17:30h i l’Athletic Club Tordera Parc juga a casa contra el Vall-llobrega a les 20h. En la jornada de diumenge, el CFTordera juga una nova “final” a la fase d’ascens a primera catalana. El primer equip es desplaça fins a Roses per disputar el primer partit de la segona volta. Els torderencs necessiten una victòria per capgirar els resultats negatius que arrossega. El duel es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i pel canal de Youtube.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES