IniciNoticiesMedi ambientLES 56 PERSONES ATURADES CONTRACTADES PEL CONSELL COMARCAL DEL MARESME COMENCEN LA...

LES 56 PERSONES ATURADES CONTRACTADES PEL CONSELL COMARCAL DEL MARESME COMENCEN LA NETEJA DELS BOSCOS DE TORDERA AFECTATS PER LA NEVADA

Aquest dijous han començat treballar les brigades de persones desocupades per netejar els boscos de Tordera. El consell comarcal del Maresme ha contractat 56 persones desocupades de Tordera per netejar els boscos afectats per la nevada. En concret actuaran 14 brigades de 4 persones. El nostre municipi té 1.163 hectàrees boscoses amb afectació greu i 2.616 hectàrees amb afectació moderada. Hi treballaran els mesos de juny, juliol i agost. Les brigades prioritzaran la neteja de camins i pistes forestals. Tot i això, el regidor de medi ambient, Carles Aulet també assegura que es netejaran algunes propietats privades.

L’ajuntament de Tordera serà l’encarregada de la coordinació i organització de les brigades i els treballs que es realitzaran dins el seu terme municipal. Tordera és el municipi de la comarca amb més massa forestal afectada i on també es destinarà un major nombre de treballadors desocupats. Carles Aulet fa una crida a estar alerta aquest estiu davant l’alt risc d’incendi forestal.
El temporal del mes de març passat va afectar profundament els boscos del nostre municipi deixant gran nombre de restes vegetals que juntament amb l’abundant sotabosc suposen un alt risc d’incendi, cosa que ha obligat al consistori a ampliar els serveis habituals.

ÚLTIMES NOTÍCIES