IniciNoticiesSocietatS'obren les inscripcions per al Casal d'Estiu Municipal 23

S’obren les inscripcions per al Casal d’Estiu Municipal 23

La presentació de sol·licituds serà del 3 al 15 de maig i es realitzarà de forma prioritària i preferent de manera telemàtica 

El Casal d’Estiu municipal és un projecte de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tordera, amb la finalitat de promoure l’educació integral dels infants a través del lleure.

El Casal d’estiu municipal es desenvoluparà a l’Escola Ignasi Iglesias i es realitzarà del 26 de juny al 4 d’agost i es distribuirà per setmanes, en horari de matí (de 9:00 a 13:00h) i/o intensiu fins les 15:30h (l’horari intensiu inclou dinar amb carmanyola a càrrec de la família de l’infant).

La presentació de sol·licituds serà del 3 al 15 de maig i es realitzarà de forma prioritària i preferent de manera telemàtica (mitjançant el tràmit d’instància genèrica, al qual s’adjuntarà el model normalitzat de sol·licitud i tota la documentació corresponent) a través de la seu electrònica de l’Ajuntament (https://www.seu-e.cat/ca/web/tordera/). La regidora de joventut, Bàrbara Vergés explica com es presenta aquesta edició.

Bàrbara Casal

“és un casal de lleure i intentem cobrir totes les inscripcions”

El número de registre d’entrada és el que s’utilitzarà per prendre part en el sorteig, si aquest és necessari. La data límit de presentació de sol·licituds serà el 15 de maig.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES