IniciNoticiesMedi ambientCan Thos escollida segona millor ramaderia de Catalunya

Can Thos escollida segona millor ramaderia de Catalunya

És la primera vegada que Lleida acull aquests premi de la Federació Frisona de Catalunya que normalment es duien a terme a Vic

Ramaderia Anibal SL, de Lleida, va obtenir el guardó Vaca d’Or a la millor vaca frisona de Catalunya, atorgats en la divuitena edició per la Federació Frisona de Catalunya (Fefric), en un acte celebrat per primera vegada a Lleida. En aquesta reunió, celebrada a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEA) de la Universitat de Lleida (UdL), també es va celebrar l’assemblea general de l’associació. La ramaderia torderenca de Can Thos va aconseguir el segon premi a la millor ramaderia de Catalunya. Can Thos té 230 vaques i 350 animals en total. El responsable de l’explotació, Pere Serra explicava que la seva tasca en genètica i morfologia està en “stand by” arran de la sequera.

Can Thos

“ho tinc aturat degut a l’estrès que tenen el animals per la sequera”

En aquesta edició, a banda dels índexs tradicionals per avaluar a les diferents ramaderies, se n’ha introduït un de nou, el d’Eficiència Vitalícia, segons van explicar els organitzadors. És la primera vegada que Lleida acull aquests premis, que normalment es duien a terme a Vic, iniciant així una etapa itinerant dels Premis Vaca d’Or amb l’objectiu d’arribar a tots els territoris i ramaders de Catalunya.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES