IniciNoticiesCulturaLa sala gran del Teatre Clavé va acollir ahir vespre l'entrega de...

La sala gran del Teatre Clavé va acollir ahir vespre l’entrega de premis del concurs literari de Sant Jordi 2023

Diumenge es lliuraran els premis infantils i de punts de llibre

Ahir dijous 21 d’Abril la sala gran del Teatre Clavé va acollir l’acte de lliurament dels premis literaris Sant Jordi en les categories juvenil, adults, la beca de recerca local Salvador Vendrell i els premis Impromptus Prudenci Bertrana. 

Pel que fa als Premis Impromptus Prudenci Bertrana. L’Albert Sabater es el guanyador pel treball “Un bon banc per badar”. El primer premi de la modalitat de poesia per al grup F (adults) va recaure a Quim Haro pel seu treball “Barques avarades”, mentre que el segon premi va ser per Ma Teresa Reyner i el poema “Tu i Jo, Natura”

En la modalitat de prosa la guanyadora va ser per Noemi Poixader pel seu treball “Ulls daurats” i el segon premi va ser per Jose Manuel Fuentes per l’obra “La garantia”

En el grup E de 19 a 25 anys, en prosa la guanyadora va ser Gerard Camps amb el text “Totes les coses”, el segon premi va ser per Marçal Nonell “Les metíers”. En poesia, el primer premi va ser per Marçal Nonell “Vent i Marea” i el segon premi va ser per Marta Mercader i “silencis”.

Pel que fa el grup D de 15 a 18 anys, la guanyadora del primer premi en prosa va ser el treball “Paraules efímeres” de Carla Masferrer mentre que el segon premi va ser per Judith Segura i el treball “Coartada perfecte”. 

Els premiats en la modalitat de poesia d´aquest grup format per joves de 15 a 18 anys el primer premi va ser per l’Abril Carreras i la poesia “sospirs amagats a l’ànima”. El segon premi va recaure a Martí Maresme amb l´obra “Per amor a mi””.

Finalment, ahir també es van lliurar els premis de la categoria Juvenil grup C (De 12 a 14 anys). Els premiats en la modalitat de prosa, accèssit per Pol Carlos pel treball “El conductor i l’Arnau”. El primer premi va ser per Emma Mateu pel treball “La història…”, el segon lloc Júlia Serrano pel seu treball “El nou professor”.

Els premiats en poesia d´aquesta modalitat van ser en primer lloc Jana Llorens per “Amor”  i en segon lloc la poesía de Ponç Torres pel seu treball “La vida i la mort”. Aquí també es va atorgar un accèssit a Ariadna Castro pel treball “Pekas”.

Finalment, el premi de treball de recerca va ser per Kenia Sánchez pel seu treball “La llúdria a la Tordera” 

Els treballs guanyadors seran enviats al concurs literari comarcal. Durant l’acte d’ahir també es va estrenar l’audiovisual “ Tordera, un patrimoni per descobrir”. L’audiovisual s’ha rodat per diferents indrets, ermites i llocs d’interès del municipi entre els mesos de desembre del 2022 i gener del 2023, amb la finalitat d’explicar i compartir diferents característiques i particularitats arquitectòniques, naturals i paisatgístiques de l’entorn que visiten.  Ho explica, el regidor de Cultura, Josep Llorens.

Documental 2

“crec que el resulta és molt notable i estem molt satisfets”

El dia 23 d’abril, a les 11:00h, en el marc de la Fira de Sant Jordi al passeig fluvial, tindrà lloc el lliurament de premis infantils i de punts de llibre.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES