IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera femení es juga classificar-se a la Final a 4,...

El CEEB Tordera femení es juga classificar-se a la Final a 4, el CFTordera juga a Palafolls com a local i el CPTordera disputa l’últim partit del curs al Parroquial

Ja tenim aquí una nova jornada esportiva amb diferents primers equips torderencs que se la tornen a jugar una setmana més per aconseguir els objectius de la temporada. Menys el sènior masculí del CEEB Tordera que descansa aquest cap de setmana.

En la jornada de dissabte, el CPTordera disputarà l’últim partit de la temporada al Parroquial contra el Sant Feliu. Amb la permanència assegurada a l’OK Lliga Plata Sud, els torderencs, a l’igual que el rival, afronten sense cap pressió aquest enfrontament. El partit començarà a les 19:15h i es podrà seguir en directe pel canal de Youtube.

Qui sí que té molt a guanyar aquest dissabte és el primer equip femení del CEEB Tordera. Les torderenques només necessiten una victòria en els 3 partits que queden per classificar-se per la Final a 4 a Copa Catalunya. El duel serà al pavelló dels països catalans contra el Bàsquet TGN a partir de les 19:30h i el retransmetrà Ràdio Tordera a través de la 107.1FM i el segon canal de Youtube. Escoltem l’entrenador del CEEB Tordera Uni Girona, Marc Delemus.

Marc Delemus Tarragona

“D’aquests 3, tenim 2 a casa, la línia d’equip és molt bona”

El diumenge, dia de Sant Jordi, el CFTordera està obligat a guanyar per mantenir les opcions de pujar a primera catalana. Ho farà com a local al Palastadium Lluís Moner de Palafolls, ja que en el municipal d’esports de Tordera han començat les obres de canvi de gespa artificial. El rival d’aquest cap de setmana serà el Begur, equip que va per sobre a la classificació. Un tot o res del primer equip torderenc aquest diumenge a les 18:00h de la tarda. El partit es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i via canal de Youtube. L’entrenador del CFTordera, Jose Cáceres, destacava que tot l’equip està amb confiança.

Jose Caceres Begur

Per acabar el sènior del Futsal Tordera disputarà el seu enfrontament de la segona divisió catalana de futbol sala a casa contra el Fontcoberta a les 16:30h. Seguidament, a les 18:00h, serà el torn de l’Athletic Club Tordera Parc, que també jugarà diumenge a Tordera, contra el Cadaqués.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES