IniciNoticiesEsportsEl torderenc Héctor Pavón es penja la medalla de bronze a l'Open...

El torderenc Héctor Pavón es penja la medalla de bronze a l’Open Internacional d’Espanya de Taekwondo

La Paula Gómez es va quedar a les portes de pujar al podi, però el més important és que tots dos estan sumant punts dins el rànquing que els dona opcions de ser convocats amb la selecció catalana

Aquest passat cap de setmana 2 alumnes esportistes del TKD+Tordera Taekwondo es van desplaçar fins a Alacant per participar en el 20è Open Internacional d’Espanya. Una prova d’àmbit general que dins del seu cartell compta amb diferents categories i edats d’arreu del país. Els representants torderencs van ser l’Héctor Pavón i la Paula Gómez. Tots dos van competir en nom del club torderenc, però per aquest Open formaven part de l’equip de la selecció catalana de Taekwondo. El coordinador esportiu i professor del TKD+Tordera valora que van competir a un nivell molt alt.

Pavón 1

El campionat va començar divendres. El mateix dia que va ser el torn de l’Héctor que va guanyar el primer combat, i el segon se li va escapar perquè davant tenia un contrincant amb més experiència. Tot i això, va poder quedar en tercera posició. En la jornada de dissabte, la Paula va competir en la categoria júnior. Va realitzar un bon combat, guanyant el segon assalt, però va perdre el tercer i es va quedar a les portes de pujar al podi.

A més, amb el format actual de punts, els 2 torderencs tenen bones puntuacions dins el rànquing que els dona opcions de ser convocats amb la selecció catalana. Ho explica l’Oscar Pavón.

Pavón 2

“segons el que faci aquest diumenge si fa un podi té molts punts que vagi al campionat d’Espanya per seleccions que això ja serien paraules majors”

El proper diumenge 23 d’abril l’Héctor Pavón participarà en el campionat cadet absolut.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES