IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana el CPTordera, el sènior masculí del CEEB Tordera...

Aquest cap de setmana el CPTordera, el sènior masculí del CEEB Tordera i el CFTordera juguen a casa

Després del descans per Setmana Santa, les competicions es tornen a activar, ja sense aturar-se fins al final

Nova jornada esportiva on la majoria de primers equips jugaran en la jornada de diumenge. El dissabte tindrem 2 partits. A les 16h començarà l’enfrontament de l’Athletic Club Tordera Parc que visita la pista del Jovent de Mollet. I a les 19:45h, el Parroquial serà l’escenari de la jornada 20 a l’OK Lliga Plata Sud. Amb la permanència ja assegurada, el CPTordera rep CH Palafrugell, equip que està lluitant per les primeres posicions a la classificació. El duel es podrà seguir en directe per la 107.1FM i a través del canal de Youtube.

Diumenge els dos sèniors del CEEB Tordera disputaran els seus partits al migdia. L’equip masculí amb el repte de retrobar-se amb la victòria jugarà a casa contra el CB La Vall d’en Bas. Un duel que començarà a les 12h al pavelló dels països catalans. A Copa Catalunya Femenina tindrem emoció fins a l’últim partit. El CEEB Tordera Uni Girona encadena 5 victòries consecutives, situat en quarta posició i amb un marge de 2 partits respecte al Gramanet (cinquè classificat), les torderenques lluitaran suma un triomf contra el Safa Claror que les apropi a la Final a 4. El partit serà a les 12:30h.

En futbol, el municipal d’esports viurà l’últim partit del primer equip abans del canvi de gespa. Diumenge a les 17:30, el CFTordera està obligat a sumar els 3 punts si vol mantenir les opcions de pujar a primera catalana. El duel serà contra el Torroella UE i es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i el canal principal de Youtube.

El cap de setmana el tancarà el Futsal Tordera que visita la pista del cuer de la categoria, el Begur Club Esportiu Futbol Sala a les 19:30h de la tarda.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES