IniciNoticiesEsportsEl torderenc i seleccionador català Jordi Camps publica un llibre gratuït amb...

El torderenc i seleccionador català Jordi Camps publica un llibre gratuït amb 252 exercicis d’hoquei patins

Es tracta d’un llibre electrònic creat conjuntament amb el seleccionador femení, Marc Oller, i que els dos tècnics han fet donació a la Federació Catalana de Patinatge i per posar-lo a disposició de tots els clubs i tècnics

El torderenc i seleccionador català masculí Jordi Camps, conjuntament amb el seleccionador femení Marc Oller, han editat un recull de 252 exercicis d’hoquei patins, que han cedit a la Federació Catalana de Patinatge per tal que tothom tingui accés.

El llibre pretén ser una eina i un recurs més de suport per a tots els tècnics, membres de coordinació, direcció esportiva i clubs que treballen per millorar les competències dels seus esportistes i, al mateix temps, per fer créixer l’hoquei patins. Durant la pandèmia va sorgir la idea de crear aquests exercicis dinàmics. En Jordi Camps explica que la condició principal era que el llibre fos gratuït i per a jugadors/es de categories base.

Jordi Camps 1

“l’hoquei m’ha donat molt i crec que haig de donar el mateix per l’hoquei. Tots els exercicis són per canalla”

El recull d’exercicis es titula “252 exercicis per a l’aprenentatge i la preparació individual i col·lectiva” i conté tasques, amb descripcions gràfiques i ordenades en diferents capítols: Aprenentatge, Fonaments, Circuits, Velocitat, Tècnica Individual, Rodes de passades, Finalitzacions, Tàctica Individual, Contraatacs i Estratègia. A més, el llibre inclou models de sessions d’entrenaments per a cada categoria. Camps compartia dins el Show dels Esports que el van trucar el primer dia de publicació per agrair-li la idea de voler ajudar als més petits d’aquesta manera, ja que era una necessitat.

Jordi Camps 2

El llibre està disponible en format electrònic (PDF) i fins al moment hi ha hagut més de 20.000 descarregues.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES