IniciNoticiesSocietatEl director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel demana celeritat en...

El director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel demana celeritat en les obres de la N-II entre Vidreres i Tordera per millorar el flux circulatori

La N-II i la C-32 a Tordera han tornat a ser punts negres amb retencions continuades durant tota la setmana santa

Les retencions a l’AP-7 durant aquesta Setmana Santa s’han reduït un 20%, segons ha explicat el director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, que ha atribuït el descens a les limitacions de velocitat que s’han aplicat, als bons resultats dels carrils addicionals i a l’elevada heterogeneïtat de la mobilitat.

Ramon Lamiel, ha lamentat que la circulació podria ser més fluida si es millorés la connexió entre carreteres. Lamiel posava d’exemple la connexió de la N-II amb la C-32 entre Vidreres i Tordera. Són declaracions a RAC-1.

Lamiel

“la connexió entre la N-II i la C-32 ens ajudaria a repetir el fluxe de trànsit”

La N-II i la C-32 a Tordera han tornat a ser punts negres amb retencions continuades. Lamiel també ha destacat la disminució de la sinistralitat que s’ha produït. Dues persones han perdut la vida durant la Setmana Santa d’enguany, tres menys que l’any passat per aquestes dates. A més, en el primer trimestre de 2023 la sinistralitat a l’AP-7 ha caigut un 75%, passant de vuit a dues víctimes mortals.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES