IniciNoticiesEducacióLa regidoria d'Ensenyament impulsa diferents xerrades per a les famílies

La regidoria d’Ensenyament impulsa diferents xerrades per a les famílies

Les xerrades son en format telemàtic i avui s’obren les inscripcions

Des de la regidoria d’Ensenyament conjuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona s’impulsen diferents xerrades dins del marc del projecte Tordera Educa.

Les xerrades son en format telemàtic i necessiten inscripció prèvia (a partir de l’11 d’abril).

Avui de 17h a 19h ONLINE tindrem la xerrada “Eines per ajudar els fills i filles a créixer. Desenvolupament del nadó. Rol parental”. Famílies amb fills dels 0 als 3 anys

El Dimarts 18/04 de 17 a 19h ONLINE ens ofereixen “Necessita ajuda? Eines per detectar quan les actuacions dels fills i filles poden ser susceptibles de requerir ajuda professional especialitzada”. Famílies amb fills entre 12 i 16 anys.

Finalment, Dilluns 24 d’abril de 17h a 19h ONLINE tindrem la xerrada “Xarxes socials, límits i fills: la importància dels límits en l’ús de les xarxes socials”. Famílies amb fills entre 6 i 12 anys.

Ho explica el regidor d’ensenyament, Pau Megias.

xerrades ensenyament

“donar eines a les famílies en el creixement dels fills/es”

“Tordera Educa” vol ser un instrument dinàmic i de llarg recorregut, que ajudi a definir el model de ciutat que es vol i els valors que la sustenten, a concretar-ne accions i a establir les complicitats necessàries entre administracions, centres escolars, agents educatius i ciutadania per tirar-lo endavant. 

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES