IniciNoticiesEsportsEls jugadors del CFTordera, Feliu Torrus, Aleix Massegú i Gio Ferinu, jugaran...

Els jugadors del CFTordera, Feliu Torrus, Aleix Massegú i Gio Ferinu, jugaran junts el segon ‘split’ de la Kings League

Ultimate Móstoles ha fitxat els 3 futbolistes per la segona part de competició. A més, l’entrenador de l’equip de DjMario també és torderenc, en Narcís Barrera

Amb el final del primer ‘split’ (hivern) de la Kings League, els equips s’estan preparant de cara al segon ‘split’ (estiu) de competició. L’aventura del primer any de la competició masculina, creada per Gerard Piqué, no va finalitzar el passat 26 de març al Camp Nou, sinó que s’allargarà fins al 30 de juliol, quan finalitzi la segona temporada. Entremig de totes dues campanyes, s’ha obert un mercat de fitxatges, en el qual els presidents es poden intercanviar jugadors, a l’estil NBA.

Aquest dilluns, es va celebrar la segona jornada de fitxatges, en què hi ha hagut diferents moviments i sorpreses. Entre elles dins l’equip Ultimate Móstoles, presidit per DjMario, que s’ha reforçat en aquest mercat de fitxatges amb 3 futbolistes del Club Futbol Tordera. En Feliu Torrus, en Gio Ferinu i l’Aleix Massegú ara jugaran junts en aquesta segona part de competició. A més, l’entrenador del primer equip del CFTordera, Narcís Barrera, també és el tècnic de l’equip de DjMario.

Així doncs, Feliu Torrus va abandonar, en la primera jornada de mercat, Saiyans per 1 milió d’euros. En el cas de Gio Ferinu, aquest dilluns ha deixat també Saiyans en fer-se efectiva l’opció de traspas amb un altre jugador per 15 milions d’euros. D’aquesta manera s’anunciava la operació a través del canal de Twitch de la Kings League.

kings league gio

I el torderenc Aleix Massegú ha decidit unir-se a Ultimate Móstoles després de descartar 4 equips: Jijantes, XBUYER TEAM, Rayo de Barcelona i Los Troncos. La clàusula era d’1 milió d’euros.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES