IniciNoticiesEsportsEl sènior femení del CEEB Tordera suma la cinquena victòria consecutiva i...

El sènior femení del CEEB Tordera suma la cinquena victòria consecutiva i el CFTordera aconsegueix un punt in extremis al camp del Tossa

Jornada esportiva de Fira Mercat del Ram on els primers equips torderencs poden sortir satisfets del cap de setmana abans de l’aturada per Setmana Santa

El CEEB Tordera Uni Girona està imparable. Les de Marc Delemus aconsegueixen una nova victòria a casa contra el CB Granollers (68-62). Partit treballat, patit i igualat fins al final on les torderenques no van fer un bon partit, amb errors i desconcentracions. Tot i això, victòria molt important per mantenir-se a la quarta posició a Copa Catalunya Femenina empatades a punts amb el Premià (tercer classificat). L’entrenador del sènior femení del CEEB Tordera feia una valoració d’aquest enfrontament.

Delemus

El CFTordera suma el primer punt a la fase d’ascens a primera catalana. Els torderencs esgarrapen un empat a 1 contra el Tossa. Partit complicat al camp dels líders del grup on els grocs i vermells que van haver de remar en contra i lluitar durant tot el partit, van trobar la recompensa en el temps d’afegit. En una jugada de córner, en primera instància refusada pel Tossa, però la jugada que continuaria viva després d’una centrada de Guerrero que la tornaria a posar dins l’àrea perquè Pitu la controles i li caigués el rebot a Gio Ferinu, que acabaria rematant-la fins al fons de la porteria. Un gol que arribava en el minut 94 de joc, quan prèviament el CFTordera veia anul·lat un gol i amb un jugador menys per vermella a Rubén Gaspar. Escoltem la valoració de l’entrenador torderenc, Narcís Barrera.

Del cap de setmana cal destacar que el torderenc Hèctor Pavón del TKD+Tordera es va proclamar campió de l’Open Internacional de la Ceràmica celebrat a Castelló, València. L’entitat torderenca també va estar present amb la Paula Gómez, qui va aconseguir una tercera posició.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES