IniciNoticiesEsportsEl TKD+Tordera Taekwondo disputarà l’Open Internacional de la Ceràmica per preparar els...

El TKD+Tordera Taekwondo disputarà l’Open Internacional de la Ceràmica per preparar els propers campionats

Fins a Castelló viatjarà l’equip de competició de combat format per 3 alumnes juniors, un cadet i un infantil

Gairebé 800 competidors es donaran cita aquest dissabte 1 d’abril a l’Alcora, València, per disputar l’Open Internacional de Taekwondo. Un esdeveniment previ a grans competicions que el TKD+Tordera té marcades en vermell en el calendari. Per aquest motiu, el club torderenc hi participarà per preparar i agafar rodatge per l’Open Internacional d’Espanya (puntuable per l’europeu), l’absolut de Catalunya cadet (puntuable pel campionat d’Espanya) i l’infantil de promoció de Catalunya. Tot i això, el coordinador i mestre del TKD+Tordera, Oscar Pavón, explicava que els alumnes que hi aniran tenen possibilitats de fer podi.

Pavón 1

“tenen opcions de guanyar els campionats, però la idea principal és treballar i fer pista, porten coses noves i les han de practicar a la pista”

En aquest Open Internacional de la Ceràmica viatjaran fins a Castelló l’equip de competició de combat format per 3 alumnes juniors, un cadet i un infantil. Ho detalla el mateix Pavón.

Pavón 2

El TKD+Tordera continua entregant cinturons als seus esportistes. Ara l’entitat torderenca ja compta amb dos cinturons negres més.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES