IniciNoticiesPolíticaPau Megias (Junts x Tordera) anuncia que no repetirà com a regidor...

Pau Megias (Junts x Tordera) anuncia que no repetirà com a regidor la propera legislatura

Megias deixarà de ser regidor el proper mes de Juny després de 4 anys al consistori.

Després dels anuncis de Joan Carles Garcia i Josep Llorens (Junts x Tordera) i de Jordi Romaguera (ERC) que no continuaran a l’Ajuntament de Tordera a la propera legislatura, el regidor de Junts x Tordera, Pau Megias també ha anunciat que aquest serà el seu primer i últim mandat a l’Ajuntament.

Megias era un dels nous regidors que havien entrat al consistori després de les eleccions de 2019. El regidor de Junts ja va comunicar fa uns mesos a l’alcalde Joan Carles Garcia i a la nova candidata Elisabet Megias la seva voluntat de no continuar com a regidor. Pau Megias valorava molt satisfactòriament el seu pas per l’Ajuntament.

Pau balanç 1

“no estaré en el nou projecte de Junts, molt satisfet de la feina feta aquests 4 anys”

Pau Megias només haurà estat 4 anys a l’Ajuntament, en una legislatura marcada pel Glòria i la pandèmia de la Covid-19. Ell mateix recorda, com va afrontar al capdavant de les regidories d’ensenyament, esports i festes, aquestes situacions excepcionals.

Pau balanç 2

Pau Megias continuarà, durant aquests 2 mesos abans de les eleccions, en les seves responsabilitats a les àrees d’ensenyament, esports, festes i tecnologies de la informació.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES