IniciNoticiesEducacióLa Fundació Autònoma Solidària premia a la torderenca Anna Pallarés pel seu...

La Fundació Autònoma Solidària premia a la torderenca Anna Pallarés pel seu treball de fi de grau

L’Anna ha rebut el premi Arcadi Oliveres gràcies al TFG sobre el “Declivi de la biodiversitat animal a les zones humides de Catalunya”

La Fundació Autònoma Solidària (FAS) convoca cada curs el Premi de Treballs de Final de Grau destinat a premiar els millors treballs de fi de grau en clau de transformació per a la justícia global realitzats per estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona. Enguany, entre els 28 premiats hi ha la torderenca Anna Pallarés Garcia de la Facultat de Biociències.

La Sala d’Actes de la Facultat d’Economia i Empresa va ser ahir l’escenari de reconeixement dels millors treballs de fi de grau realitzats el curs passat i que tracten temàtiques vinculades a la transformació per a la justícia global.

El protagonisme de l’acte els van tenir els alumnes. Cadascun d’ells va pujar al faristol i van fer una breu intervenció explicant com contribueix el seu treball de final de grau al desenvolupament sostenible i a la justícia global.  La torderenca Anna Pallarés va presentar el seu treball sobre el “Declivi de la biodiversitat animal a les zones humides de Catalunya” i en concret a la zona de l’estany de Sils. Segons l’Anna, el fet de treballar en aquest paratge natural,  i va percebre la necessitat de donar a conèixer la seva situació.

Anna Pallarés 1

Pallarés apunta que l’activitat humana és el principal factor del declivi de la biodiversitat animal a les zones humides.

Anna Pallarés 2

“parlem molt del canvi climàtic, però l’intervenció humana és la que més perjudica a la biodiversitat”

Aquests treballs de fi de grau i els altres premiats ahir volen fer visibles la seva contribució als ODS i a la justícia global des de les diferents disciplines existents al Campus de la universitat autònoma de Barcelona.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES