IniciNoticiesEntitatsLa Peixera celebrarà els 25 anys amb un espai dedicat a la...

La Peixera celebrarà els 25 anys amb un espai dedicat a la Fira del Ram

Durant les jornades de dissabte i diumenge es farà una programació pròpia de l’entitat cultural amb una vintena de propostes

La Peixera és una entitat cultural que des del seu origen prepara un festival d’estiu ple d’artistes i amb ple d’activitats per a tots els públics. D’altra banda, també s’han encarregat de la fira de Sant Jordi en algunes de les darreres edicions. L’associació valora molt positivament els darrers 25 anys, tot i tenir uns últims anys més complicats deguts a la pandèmia, des de la Peixera no es van deixar de fer activitats culturals. Àlex Gispert, secretari de la Peixera, explicava els inicis.

Tall Peixera

“oferir dos o tres setmanes a l’estiu a la fresca amb disciplines de música i teatre”

Aquest 2023 la Peixera tindrà un espai dedicat a la Fira del Ram així com l’any passat el va tenir la Fira del Món Geganter. Durant les jornades de dissabte i diumenge es farà una programació pròpia de l’entitat cultural amb una vintena de propostes. En destaca l’objectiu de portar tant artistes històrics dels festivals d’estiu fins a noves propostes, així com exposar també una mostra del que han sigut aquests 25 anys.

La carpa de circ característica estarà muntada al Parc Prudenci Bertrana ja que el circ és l’inígnia i l’essència de la programació. Aquesta carpa va ser adquirida d’un circ de Màlaga, després de molts anys de muntar una carpa més rudimentària.

Per a tots aquells interessats en la història de la Peixera, o en la seva programació de la Fira del Ram podreu trobar-los al final del Prudenci Bertrana els dies 1 i 2 d’abril. La programació es troba tant a la pàgina web de l’Ajuntament tordera.cat com a les xarxes socials de la Peixera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES