IniciNoticiesCulturaEl centre d’educació Canina Kanstak organitza un taller de lectura assistida amb...

El centre d’educació Canina Kanstak organitza un taller de lectura assistida amb gossos

L’activitat es farà demà a les 17:30h a la biblioteca i va dirigida per a famílies amb infants a partir de 6 anys.

La biblioteca de Tordera acull demà dimarts a les 17:30h un Taller de lectura assistida amb gossos de teràpia de Kanstak Educación Canina. Aquest taller tracta de fomentar la lectura mitjançant un element motivador com és el gos.

Els nens aprenen moltíssimes coses amb la lectura i per activar tot el seu potencial necessiten una eina poderosa: les emocions. Un gos estimula les ganes de llegir ja que no jutja al nen sinó que, degudament educat, és capaç de tenir paciència i mostrar interès pel que el nen fa, agraint cada gest d’aquest. La directora del centre d’educació Canina Kanstak, Sonia Villalba ens dona detalls de l’activitat

Taller canina 1

“volem motivar amb la lectura gràcies als gossos i els seus beneficis”

Són molts els estudis que parlen sobre les conseqüències positives de llegir a un animal de companyia: millorar la comprensió lectora i el ritme lector dels infants. A més, els hi mostra de forma diferent com poden gaudir amb els contes i llibres. Ho explica Sonia Villalba.

Taller canina 2

L’activitat va dirigida per a famílies amb infants a partir de 6 anys. Cal inscripció a l’adreça  http://tordera.webmunicipal.diba.cat/287-formularis/formulari-dinscripcio-vine-a-llegir-a-un-amic-de-quatre-potes/

Amb aquesta activitat des de la biblioteca es vol afavorir la participació de diferents col·lectius que poden veure’s afectats per la contaminació acústica i lumínica com poden ser les persones amb autisme i persones amb hipersensibilitat sensorial.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES